Grafisk Design og grafisk arbejde

Grafisk Design og grafisk arbejde

Grafisk Design

Vi kan hjælpe din virksomhed med et grafisk design som fastholder dine kunder og giver dem lyst til at vide mere om jeres virksomhed. Selv offline hjælper et flot design med at vække kunders nysgerrighed omkring din virksomhed.

Et indbydende og sammenhængende grafisk udtryk på tværs af kanaler og medier – online såvel som offline – er derfor vigtigt, hvis du vil skille dig ud.

Hvordan vi arbejder med grafisk design

Få dit grafiske design udarbejdet af Link Medie, som har mere end 20 års erfaring med grafisk og digitalt design. Arbejdet sker altid i tæt dialog med kunden, så i er sikret en optimal løsning, der følger jeres virksomheds værdier.

Forløbet starter ud med et indledende møde, hvor du bringer din forretningsviden på bordet, og vi byder ind med vores grafiske viden. Den fælles brainstorm giver et godt udgangspunkt for en flot grafisk løsning.

Vores erfarne grafiske designere vil stille spørgsmål og byde ind med løsninger. Derefter udarbejder vi et designforslag. Efter du har godkendt det, omsætter vi det til et endeligt design.

Herunder et udvalg af vores ydelser indenfor grafisk design

Opnå visuel gennemslagskraft med vores designløsninger

Tryksager

Vi leverer grafisk design til plakater, brochurer, flyers, kataloger, visitkort, rollups, bannere til reklamer m.m, som formidler dit budskab. Vi laver den grafiske opsætning og hjælper gerne med tryksagen.

Grafik til SoMe

Skab opmærksomhed til din målgruppe på sociale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram o.lign. med fængende grafik. Vi kan også hjælpe med din SoMe-strategi og eksekvere på den for dig.

Webdesign

Skal dit webdesign fornyes eller friskes lidt op, eller har u brug for et helt nyt webdesign?
Vores designere og udviklere har stor erfaring med at skabe konverterende websites.

Link Medie leverer Grafisk Design til mindre og mellemstore virksomheder, kontakt os på 61 70 33 50 eller skriv og få et godt tilbud.

Kontakt os og få et godt tilbud på jeres næste grafisk opgave