WordPress hjemmeside

Vil du øge dit salg med en prisvenlig, ny WordPress hjemmeside, som er fuldstændig tilpasset din virksomhed?

Link Medie designer og bygger WordPress hjemmesider til overkommelige priser. Vi kan også hjælpe dig. Kontakt os på 61 70 33 50 og få et estimat på din WordPress hjemmesidepris.

Komplet WordPress hjemmeside

I Link Medie udvikler vi alle vores hjemmesider i WordPress, og det er vi rigtig dygtige til. Vi har bygget temmelig mange WordPress hjemmesider for virksomheder. Derfor tør vi godt kalde os selv for specialister i at lave WordPress hjemmesider skræddersyet til erhverv. Vi kan udvikle en komplet ny WordPress hjemmeside til din virksomhed.

Forestil dig, at du har en hjemmeside, der indeholder alt, hvad en teknisk optimeret hjemmeside skal indeholde. WordPress-pakken indeholder:

  • Sikkerhedsplugin, der sikrer din hjemmeside mod hackerangreb og uautoriserede forsøg på logins.
  • Hastighedsoptimering. Vi gør mange af de tekniske ting på din hjemmeside mindre komplekse. Det øger hastigheden på din WordPress hjemmeside gevaldigt.
  • Googleoptimering. Siden bliver Googlevenlig, så den nemt kan optimeres til Google bagefter.
  • Optimering af alt billedmateriale og grafik, så dine billeder fylder så lidt som muligt. Uanset hvor store billeder, du herefter uploader, optimeres de nemt og enkelt.
Loading...

I ovenstående ses et udvalg af WordPress hjemmesider som er udviklet og designet for vores kunder…

Udvikling af hjemmesider i WordPress

Vi udarbejder alle vores hjemmesider i CMS-systemet WordPress til konkurrencedygtige priser. Brugervenligheden er i top og kan indfri alle de krav, jeres virksomhed – og ikke mindst jeres kunder – stiller til en hjemmeside.

WordPress er den hyppigst brugte platform både i Danmark. Populariteten er med til at sikre den lave WordPress hjemmesidepris.

I får et skræddersyet webdesign. Vi designer et fleksibelt layout, som skræddersys fuldstændigt efter jeres behov. Dette gør, at I aldrig bliver begrænsede af en bestemt skabelon eller af et forældet layout.

Nemt WordPress kontrolpanel

WordPress har vel nok det mest brugervenlige kontrolpanel, der findes blandt CMS systemer. Dette gør, at du utroligt nemt kan redigere teksten og billederne på din WordPress hjemmeside. Det bliver ikke mere brugervenligt end dette.

En professionel WordPress hjemmeside er en god investering for din virksomhed

I dag besøger dine kunder altid din hjemmeside, før de handler med din virksomhed. Med en ny, moderne hjemmeside i WordPress fremstår du mere professionel og troværdig.

Hjemmesiden er dit ansigt udadtil og skal få potentielle kunder til at kontakte din virksomhed. Den skal se godt ud, fungere og være til at finde i en Google-søgning.

Googlevenlig hjemmeside

WordPress er teknisk set bygget sådan op, at du nemt kan findes på Google med få plugins. Med det rette set-up og de rette værktøjer kan du altså få en fuldstændig SEO-optimeret WordPress hjemmeside, uden selv at skulle skrive komplicerede koder.

Loading...

I ovenstående ses et udvalg af WordPress hjemmesider som er løst for vores kunder…

WordPress er fremtidssikret

WordPress hjemmesiden er det rigtige valg af platform. Den er forberedt til fremtiden. Platformen er selvfølgelig allerede mobiloptimeret og bliver løbende udviklet og tilpasset til nye kommunikationsformer.

Du får et brugervenligt kontrolpanel og en brugerflade, som du nemt kan tilgå – uden at skulle installere noget på din computer.

– WordPress er enkel at opdatere og vedligeholde.
– WordPress giver dig 100% kontrol og fuldt ejerskab over din hjemmeside til en lav pris.
– Ingen bøvlede installationer af programmer, der fylder på computeren.
– Mulighed for spændende WordPress hjemmeside designs.

Lad Link Medie lave din næste hjemmeside, så får du et flot webdesign, en professionel hjemmeside i WordPress, samt en god pris.

Kontakt os nu på telefon 61 70 33 50 og hør, hvor lidt det kræver og koster.

Lad os rådgive dig og fortælle dig om vores WordPress hjemmeside priser.

Kontakt os og få et godt tilbud på en WordPress hjemmeside