Persondatapolitik

Link Medie ApS persondatapolitik gælder for Link Medie med cvr-nr. 38551116 (“Virksomheden”), beliggende Havnegade 22C, 3600 Frederikssund, Danmark. Når du besøger linkmedie.dk (“Websitet”) indsamler og behandler vi diverse oplysninger, herunder også personoplysninger – det gør os til dataansvarlig.

Hvis du har spørgsmål til persondatapolitikken eller de personoplysninger vi behandler om dig, skal du være velkommen til at rette henvendelse til Søren Vang  på kontakt@linkmedie.dk eller på tlf. 61 70 33 50
Link Medie forpligter sig til efterlevelse af persondataforordningen med ikrafttrædelse 25. maj 2018 og foretager derfor kun behandling af data inden for lovgivningens rammer.

Oplysninger og formål

Herunder ses en oversigt over hvilken type oplysninger vi behandler og formålet med dem.

Besøg på websitet

Ved besøg og navigering på Websitet registreres den besøgendes oplysninger, herunder browser, IP adresse, besøgshistorik, internetudbyder og eventuelt andre oplysninger.

Disse oplysningerne videregives til tredjepart med henblik på opbevaring og behandling.
Formålet med disse oplysninger er optimering og justering af brugeroplevelsen og optimering og effektivisering af Virksomhedens markedsføring.

Oplysningerne anonymiseres, hvorefter de opbevares indtil de ikke længere er nødvendige for Virksomheden.

Indsendelse af kontaktformular

Når du indsender kontaktformularen på Websitet gemmes indtastningen på Websitet, hvorefter der afsendes en automatisk e-mail til kontakt@linkmedie.dk. Disse oplysninger behandles internt i Virksomheden og videregives kun til de af Virksomhedens medarbejdere som oplysningerne måtte være relevante for. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Formålet med behandlingen er at det er let for Virksomhedens kunder og besøgende at komme i kontakt og dialog med Virksomheden.
Oplysningerne opbevares indtil Virksomheden ikke længere finder dem relevante.

Opvevaring og sletning af data

Vi opbevarer kun data, så længe det er relevant for os. Den data vi indsamler, når du besøger hjemmesiden er krypteret og anonymiseret.
Vi indsamler kun data med dit samtykke, og du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage. Du har ret til at anmode om indsigt i den data, vi har samlet om dig. Du har også ret til at få udleveret al data, vi har indsamlet om dig, rette ukorrekt data, samt retten til at blive glemt: Dvs. at du til enhver tid kan bede os om at slette al data, vi måtte have samlet om dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, bedes du skrive til kontakt@linkmedie.dk.

Ændringer af persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores persondatapolitik, f.eks. i forbindelse med ændringer i opbygning og funktionalitet på hjemmesiden. Hvis der sker markante ændringer vil vi informere herom på siden.